Transport4U Haulage Exchange

Pertama Kali Di Malaysia Membuat Sistem Penghantaran Dalam Negeri Di Atas Talian Untuk Syarikat Pengankutan

Adakah Anda Tahu kebanyakan Kenderaan Pengangkutan Di Malaysia Memandu Semasa Perjalanan Pulang Tanpa Muatan?

empty truck research Malaysia

Ini Adalah Masa Yang Tepat Untuk Membuat Perubahan.

Ketidakcekapan pengstukturan rangkaian pengangkutan di Malaysia mengakibatkan kerugian berjuta-juta ringgit setahun. Setelah membuat penghantaran lori atau van akan kembali ke pengkalan masing-masing tanpa muatan. Syarikat pengangkutan bersaiz kecil dan sederhana mengalami fenomena ini dan sentiasa mencari peluang untuk membetulkan ketidakseimbangan ini.

Disebabkan ketidakcekapan ini masih lagi terdapat peluang untuk mensasarkan barangan mereka ke dalam kenderaan kosong yang mana akan dapat memberi kesan terhadap ekonomi. Ini lah yang terdapat dalam Transport4U 'Light Haulage Exchange'yang akan membantu dan ia mempunyai banyak manfaat:

  • Perkhidmatan ini dapat membantu untuk mengurangkan kos
  • Mengurangkan Kesesakan
  • Mengurangkan Pelepasan GHG
  • Mewujudkan Persekitaran Kompetitif, Lebih Pilihan Untuk Perniagaan Untuk Menyampaikan
  • Barangan Mereka
  • Perjalanan kurang tanpa memberi kesan kepada jumlah barang yang telah diserahkan
sewa lori anda boleh percaya

Maksud saya, bagaimana untuk semak rekod penghantaran mereka?

Agak mustahil bila berjalan di sekitar kl atau mana-mana bandar besar lain di malaysia tanpa melihat pokok-pokok, lampu jalan yang dipenuhi dengan iklan lori sewa. Walau bagaimana pun bolehkah anda memeriksa latar belakang dan kebolehpercayaan syarikat pengangkutan tersebut di sebalik iklan haram yg memenuhi lampu dan pokok-pokok itu?

Transport4U Logo

Pindah bersama Transport4U::

Bagaimana kami boleh membantu anda?

Kami menggalakkan pihak pengangkutan dan syarikat-syarikat logistik menghubungi kami, kami berbesar hati untuk membincangkan bagaimana kami boleh membantu perniagaan anda.

Kami boleh membantu mana-mana perusahaan perniagaan atau perindustrian mencapai penjimatan pengangkutan sehingga 70%, kami menggalakkan mana-mana organisasi perniagaan yang ingin untuk mengangkut barang-barang mereka untuk menghubungi kami, kami berbesar hati untuk membincangkan bagaimana kita boleh mengurangkan kos pengangkutan anda.