Syarikat Pengangkutan Yang Ingin Menambah Pendapatan Yang Lebih Melalui Laman Sesawang

4 Soalan

  1. Adakah anda sebuah syarikat pengangkutan?
  2. Adakah anda sebuah syarikat logistik?
  3. Adakah anda sebuah syarikat yang memberi khidmat pengangkutan?
  4. Adakah syarikat anda menggunakan kenderaan untuk pengangkutan barangan secara komersial?

Jika jawapan kepada mana-mana soalan di atas adalah ya, teruskan membaca.

Apakah Faedah Yang Syarikat Anda Akan Dapat Apabila Mendaftar Dengan Transport4U?

Sebaik sahaja anda telah mendaftar dengan kami, anda boleh log masuk dan mempunyai akses kepada semua maklumat berhubung iklan pengangkutan pengguna yang telah diiklankan dengan kami. Anda boleh menghubungi mana-mana pekerjaan pengangkutan yang memenuhi profil pengangkutan dan lokasi anda.

Wujudnya Transport4U dapat memberi peluang-peluang pekerjaan yang lebih banyak untuk syarikat anda.

Adakah Syarikat Anda Sentiasa Membuat Penghantaran Di Laluan Yang Sama?

Jika ya kenderaan anda mempunyai lebihan ruang, isikan borang yang terdapat di laman sesawang kami(perkhidmatan ini adalah hanya disediakan untuk ahli yang berdaftar sahaja). Setelah anda mengiklankan, syarikat logistik ataupun pengguna dapat melihat ruang lebihan kenderaan anda dan pada masa yang sama mereka boleh menawarkan pekerjaan kepada syarikat anda.

Lebihan Ruang (BACKLOAD)

reduce empty backloads

Ini adalah di mana anda boleh bertukar kapasiti yang tidak digunakan anda ke dalam aliran pendapatan tambahan. Semua syarikat pengangkutan mempunyai lebihan ruang kosong (perjalanan kembali tanpa muatan), bahagian yang sukar dihadapi oleh syarikat-syarikat pengangkutan ialah waktu perjalanan balik, ini adalah salah satu cara untuk meningkatkan keuntungan syarikat dalam perjalanan kembali.

Ini adalah sistem perkhidmatan Transport4U, di mana ahlinya boleh mengiklankan ruang kosong kenderaan syarikat. Tiada bayaran tambahan untuk ini dan tiada komisen akan dibayar. Hanya dengan satu penghantaran yang dilakukan oleh syarikat anda pastinya sudah cukup untuk menampung yuran perkhidmatan dan selebihnya $$$$.

Berapa Banyakkah Yuran Perkhidmatan Yang Dikenakan Oleh Transport4U Kepada Syarikat Anda?

RM0.00

Ya anda tidak silap membaca, tawaran pembukaan TRANSPORT4U MENAWARKAN PERKHIDMATAN INI TANPA KOS. Kami mahu membuktikan perkhidmatan yang kami sediakan berjaya di Malaysia dan kami hanya akan memperkenalkan yuran tahunan untuk ahli-ahli apabila mereka telah mula mendapat keuntungan menggunakan perkhidmatan ini.

Maklum Balas Yang Baik Akan Memastikan Anda akan mendapat Lebih banyak Kerja di Masa hadapan.

Kami akan mendapatkan maklum balas daripada semua pengguna kami dan ini akan menjadi salah satu sokongan terhadap syarikat anda di masa hadapan. Maklum balas ini adalah satu pengesahan yang tidak ternilai kepada syarikat anda. Syarikat-syarikat yang menyediakan perkhidmatan yang baik akan menerima maklum balas yang baik. Maklum balas yang baik memberikan keyakinan kepada pengguna untuk memilih syarikat anda di masa hadapan.

Tawaran Terendah Tidak Menjadi Anda Sebagai Pemenang

Pengguna akan sentiasa melihat maklum balas syarikat pengangkutan. Pengguna akan menilai banyak perkara apabila memilih mana-mana syarikat pengangkutan. Sebaik sahaja anda telah membina reputasi yang baik dengan maklum balas yang baik pengguna akan tertarik dengan kerja anda yang terdahulu. Dalam senario di mana amanah adalah penting ia tidak semestinya tawaran yang terendah pengguna akan pilih. Mendapatkan maklum balas yang baik adalah penting untuk syarikat anda.

Walaupun Anda Hanya Mempunyai Sebiji Van Atau Sebiji Lori.

Sistem perkhidmatan pertukaran Transport4U memberi peluang-peluang syarikat pengangkutan, syarikat kecil juga syarikat yang besar. Pengendali syarikat kecil yang mempunyai sebuah lori atau sebuah van boleh berkembang cepat dengan menggunakan perkhidmatan Transport4U.

Pengendali syarikat kecil dapat memastikan kerja di masa hadapan dengan menyediakan perkhidmatan yang boleh dipercayai.

Daftar Sekarang Jika Jawapan Anda Adalah Ya Di 5 Soalan Yang Kami Kemukakan:

  1. Adakah keupayaan pengangkutan anda digunakan sepenuhnya?
  2. Adakah anda mempunyai lebihan ruangan pengangkutan pada setiap perjalanan?
  3. Adakah anda mempunyai lebihan ruangan pengangkutan pada perjalanan balik balik ?(Backloads)
  4. Adakah anda ingin berpeluang untuk mendapatkan lebih banyak lagi kerja pengangkutan?
  5. Adakah anda ingin mengembangkan syarikat pengangkutan anda?

Daftar Sekarang Sebagai Pembekal Pengangkutan Premium(premium transport provider) Dan Mulakan membuat tawaran pada pekerjaan pengangkutan di Transport4U.

Transport4U Logo

Make Your Move The Transport4U Way:

How can we help you?

We encourage transport and logistics companies to contact us, we are happy to discuss how we can help your business.

We can help any commercial or industrial enterprise achieve transport savings of up to 70%, we encourage any business organisation wanting to transport their goods to contact us, we are happy to discuss how we may reduce your transportation costs.